Default welcome msg!

14-01-2020: Big Green Egg Winter Experience

18:30 - 22:30 uur

Hoe koud het buiten ook is, in Librije’s Atelier staat de Big Green Egg op u te wachten voor een eerste culinaire kennismaking. In onze Directeurstuin creëren wij een winterse sfeer, waarin u samen met andere kookliefhebbers onder het genot van een glas wijn en een warm vuurtje, de vele mogelijkheden van de Big Green Egg ontdekt.

Tijdens deze basisles verzorgt Big Green Egg samen met Librije’s Atelier een exclusieve workshop, waarbij we starten met een uitgebreide uitleg. Denk hierbij aan het gebruik van de juiste hoeveelheid houtskool en verschillende soorten rookhout, maar ook om de wijze van aansteken en de temperatuurbeheersing. Onze chef-kok behandelt daarnaast verschillende accessoires en technieken, zoals roken, indirect bereiden en grillen. Vanzelfsprekend gaat hij in op bereidingswijzen van verschillende ingrediënten en de daarbij gewenste temperaturen.

Na de opgedane kennis gaat u aan de slag met het driegangendiner, welke bestaat uit echte winterse gerechten. Per gerecht komen steeds verschillende bereidingstechnieken aan bod, zoals slow cooking en grillen op hoge temperaturen. Aansluitend gaat u aan de keukentafel genieten van het door uzelf bereide diner, uiteraard voorzien van bijpassende wijnen.

Beschikbaarheid: op voorraad

€ 127,50

Big Green Egg Winter Experience

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Big Green Egg Winter Experience