Default welcome msg!

  1. 07-02-2020: Koken met Kerels

    07-02-2020: Koken met Kerels

    € 130,00

    18:30 - 22:30 uur

    Bij Librije's Atelier vinden wij het tijd voor een stoere kookcursus voor echte kerels! Meer info ›
  2. 08-02-2020 Gek op Wijn & Koken

    08-02-2020 Gek op Wijn & Koken

    € 102,50

    11:30 - 15:30 uur

    Bij De Librije draait alles om genieten van perfecte wijn-/spijscombinaties. Tijdens deze workshop gaat u, samen met andere culinaire liefhebbers, zelf aan de slag met heerlijke en verrassende gerechten, begeleid door prachtige wijnen.

    Meer info ›
  3. Plat- en rondvis

    28-02-2020: Vis

    € 132,50

    18:30 - 22:30 uur

    In de keuken van De Librije wordt gewerkt met veel verschillende soorten vis. Het bereiden van de diverse vissoorten is niet altijd even makkelijk.

    Meer info ›
  4. 29-02-2020: Wine & Bites

    29-02-2020: Wine & Bites

    € 92,50

    11:30 - 14:30 uur

    Wij hebben de traditionele High Tea een feestelijke metamorfose gegeven. In plaats van een kop thee schenken wij een goed glas wijn en gaan wij gezamenlijk aan de slag met heerlijke lekkernijen!

    Meer info ›
  5. 13-03-2020: Culinair Festijn

    13-03-2020: Culinair Festijn

    € 167,50

    18:30 - 23:00 uur

    Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met de combinatie van eten en wijn. Een waar 'Culinair Festijn'.

    Meer info ›
  6. 14-03-2020: Thuis

    14-03-2020: Thuis

    € 130,00

    18:30- 22:30 uur

    Onder begeleiding van onze chef-kok van Librije's Atelier gaat u samen met andere kookliefhebbers culinair aan de slag met een 3-gangen shared dining menu, samengesteld met gerechten uit het nieuwste kookboek van Jonnie en Thérèse Boer: 'Thuis'.

    Meer info ›
  7. 20-03-2020: Drie gangen met Spices

    20-03-2020: Drie gangen met Spices

    € 117,50

    18:30-22:30 uur

    In de kookschool van Librije’s Atelier gaat u culinair aan de slag met het bereiden van een verrassend menu van drie gerechten, uiteraard voorzien van mooie specerijen uit de ‘Original Spices'-lijn van Jonnie Boer. De chef-kok van Librije's Atelier voorziet u daarbij tevens van handige tips voor de verschillende bereidingstechnieken die tijdens deze gangen worden toegepast.

    Meer info ›
  8. 21-03-2020: 4-gangen koken

    21-03-2020: 4-gangen koken

    € 157,50

    18:30 - 22:30 uur
     
    Tijdens deze cursus kookt u een viergangen Librije-menu en geniet u van de door uzelf gemaakte gerechten.
    Meer info ›
  9. La Cucina Italia

    18-04-2020: La Cucina Italiana

    € 117,50

    18:30 - 22:30 uur 
     

    Tijdens deze workshop gaat u onder leiding van onze chef-kok vier heerlijke en typisch Italiaanse gerechten bereiden.

    Meer info ›

Artikelen 11 tot 19 van 19 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren