Default welcome msg!

02-12-2017: Moderne Japanse keuken & invloeden

18:30 - 22:30 uur

De Japanse keuken is anders dan de overige Aziatische keukens en kenmerkt zich onder andere door het vele gebruik van vis.

Tijdens deze workshop gaat u onder leiding van Arjan Siemerink, een van oorsprong Nederlandse kok en gespecialiseerd in de Japanse keuken, aan de slag met de vele technieken en authentieke bereidingen. Dit doen we in Izakaya oftewel shared dining. Samen met de andere kookliefhebbers bereidt u meerdere gerechtjes zoals bijvoorbeeld dashi, tempura, alsmede het werken met ingrediënten als miso en edamame. Tussentijds serveren wij u, volgens Japanse traditie, groene thee of saké. Uiteraard gaat u gezamenlijk aan onze keukentafel genieten van deze Japanse heerlijkheden.

Beschikbaarheid: op voorraad

125,00

02-12-2017: Moderne Japanse keuken & invloeden

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Japans