Default welcome msg!

Koken

  1. Librije's zoetigheden

    29-04-2017: Librije's zoetigheden

    79,50

    11:30 - 15:00 uur

    In de wereld van De Librije zijn wij gek op zoetigheden; van prachtige desserts tot heerlijke friandises. Wat het zo bijzonder maakt, is de opbouw van de smaken en structuren. Het uiteindelijke plaatje is zeker net zo belangrijk, want het oog wil ook wat. En het verrassende is dat wat u ziet niet altijd is wat het lijkt. Kortom, ontdek tijdens deze workshop onze geheimen, want wij vertellen u onze tips & trucs!

    Meer info ›
  2. 05-05-2017: Mondvermaakjes

    05-05-2017: Mondvermaakjes

    75,00

    11:30 - 14:30 uur

    Deze kleine amuses worden op een creatieve en bijzondere manier gepresenteerd en smaken ook nog eens ontzettend lekker!

    Meer info ›
  3. Sushi

    05-05-2017: Sushi & Sashimi

    130,00

    18:30 - 22:30 uur

    Tijdens deze workshop gaat u onder leiding van Arjan Siemerink, een van oorsprong Nederlandse kok en gespecialiseerd in de Japanse keuken, aan de slag met de technieken voor het bereiden van diverse soorten sushi.

    Meer info ›
  4. Ongehutste Pot 3

    06-05-2017: Ongehutste Pot 3

    130,00

    18:30- 22:30 uur

    Onder begeleiding van onze chef-kok gaat u samen met andere kookliefhebbers culinair aan de slag met een 3-gangen menu, samengesteld met gerechten uit het kookschrift van Librije's Atelier 'Ongehutste Pot 3' dat in juli is verschenen.

    Meer info ›
  5. Vegetarische keuken

    20-05-2017: Vegetarische Keuken

    110,00

    11:30 - 15:30 uur

    Als u ook een groentefanaat bent, duik dan met ons het Atelier in. Gezamenlijk gaan wij in de weer met diverse groenten, kruiden en eetbare bloemen passende bij het seizoen!

    Meer info ›
  6. 26-05-2017: Gek op Wijn & Koken

    26-05-2017: Gek op Wijn & Koken

    99,00

    11:30 - 15:30 uur

    Bij De Librije draait alles om genieten van perfecte wijn-/spijscombinaties. Tijdens deze workshop gaat u, samen met andere culinaire liefhebbers, zelf aan de slag met heerlijke en verrassende gerechten, begeleid door prachtige wijnen.

    Meer info ›
  7. 27-05-2017: Wereldse happen

    27-05-2017: Wereldse happen

    85,00

    11:30 - 15:30 uur

    Tijdens deze veelzijdige workshop nemen wij u graag mee op een culinaire reis rond de wereld.

    Meer info ›
  8. 02-06-2017: Wine & Bites

    02-06-2017: Wine & Bites

    90,00

    11:30 - 14:30 uur

    Wij hebben de traditionele High Tea een feestelijke metamorfose gegeven. In plaats van een kop thee schenken wij een goed glas wijn en gaan wij gezamenlijk aan de slag met heerlijke lekkernijen!

    Meer info ›
  9. 03-06-2017: Moderne Japanse keuken & invloeden

    03-06-2017: Moderne Japanse keuken & invloeden

    125,00

    18:30 - 22:30 uur

    Tijdens deze workshop gaat u onder leiding van Arjan Siemerink, een van oorsprong Nederlandse kok en gespecialiseerd in de Japanse keuken, aan de slag met de vele technieken en authentieke bereidingen. Dit doen we in Izakaya oftewel shared dining.

    Meer info ›
  10. 24-06-2017: 4-gangen koken

    24-06-2017: 4-gangen koken

    155,00

    18:30 - 22:30 uur
     
    Tijdens deze cursus kookt u een viergangen Librije-menu en geniet u van de door uzelf gemaakte gerechten.
    Meer info ›

Artikelen 1 tot 10 van 20 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren