Default welcome msg!

24-08-2017: Big Green Egg Summer Experience

18:30 - 23:00 uur

Als de warmere dagen weer in aantocht zijn, is niets fijner dan samen buiten zijn en koken. In Librije’s Atelier staat de Big Green Egg op u te wachten voor een eerste culinaire kennismaking. Buiten in onze Directeurstuin geniet u samen met andere kookliefhebbers van het heerlijke weer, een verfrissend drankje en ontdekt u de vele mogelijkheden van de Big Green Egg.

Tijdens deze basisles verzorgt Big Green Egg samen met Librije’s Atelier een exclusieve workshop, waarbij Big Green Egg-specialist Ralph de Kok en de chef-kok van Librije’s Atelier starten met een uitgebreide uitleg. Denk hierbij aan het gebruik van de juiste hoeveelheid houtskool en verschillende soorten rookhout, maar ook om de wijze van aansteken en de temperatuurbeheersing. De koks behandelen daarnaast verschillende accessoires en technieken, zoals roken, indirect bereiden en grillen. Vanzelfsprekend gaan zij in op bereidingswijzen van verschillende ingrediënten en de daarbij gewenste temperaturen.

Na de opgedane kennis gaat u aan de slag met het driegangendiner, welke bestaat uit echte zomerse gerechten, met bijvoorbeeld lamsvlees. Per gerecht komen steeds verschillende bereidingstechnieken aan bod, zoals slow cooking en grillen op hoge temperaturen. Aansluitend gaat u aan de keukentafel genieten van het door uzelf bereide diner, uiteraard voorzien van bijpassende wijnen.

Beschikbaarheid: op voorraad

125,00

Big Green Egg Summer Experience

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Big Green Egg Summer Experience