Default welcome msg!

Librije's Workshops

  1. Vegetarische keuken

    03-03-2017: Vegetarische Keuken

    110,00

    11:30 - 15:30 uur

    Als u ook een groentefanaat bent, duik dan met ons het Atelier in. Gezamenlijk gaan wij in de weer met diverse groenten, kruiden en eetbare bloemen passende bij het seizoen!

    Meer info ›
  2. 10-03-2017: Wereldse happen

    10-03-2017: Wereldse happen

    85,00

    11:30 - 15:30 uur

    Tijdens deze veelzijdige workshop nemen wij u graag mee op een culinaire reis rond de wereld.

    Meer info ›
  3. 17-03-2017: Mondvermaakjes

    17-03-2017: Mondvermaakjes

    75,00

    11:30 - 14:30 uur

    Deze kleine amuses worden op een creatieve en bijzondere manier gepresenteerd en smaken ook nog eens ontzettend lekker!

    Meer info ›
  4. 24-03-2017: Moderne Japanse keuken & invloeden

    24-03-2017: Moderne Japanse keuken & invloeden

    125,00

    18:30 - 22:30 uur

    Tijdens deze workshop gaat u onder leiding van Arjan Siemerink, een van oorsprong Nederlandse kok en gespecialiseerd in de Japanse keuken, aan de slag met de vele technieken en authentieke bereidingen. Dit doen we in Izakaya oftewel shared dining.

    Meer info ›
  5. 31-03-2017: Gek op Wijn & Koken

    31-03-2017: Gek op Wijn & Koken

    99,00

    11:30 - 15:30 uur

    Bij De Librije draait alles om genieten van perfecte wijn-/spijscombinaties. Tijdens deze workshop gaat u, samen met andere culinaire liefhebbers, zelf aan de slag met heerlijke en verrassende gerechten, begeleid door prachtige wijnen.

    Meer info ›
  6. 01-04-2017: Drie gangen met Spices

    01-04-2017: Drie gangen met Spices

    115,00

    18:30 - 22:30 uur

    In de kookschool van Librije’s Atelier gaat u culinair aan de slag met het bereiden van een verrassend menu van drie gerechten, uiteraard voorzien van mooie specerijen uit de ‘Original Spices'-lijn van Jonnie Boer. De chef-kok van Librije's Atelier voorziet u daarbij tevens van handige tips voor de verschillende bereidingstechnieken die tijdens deze gangen worden toegepast.

    Meer info ›
  7. 07-04-2017: Wine & Bites

    07-04-2017: Wine & Bites

    90,00

    11:30 - 14:30 uur

    Wij hebben de traditionele High Tea een feestelijke metamorfose gegeven. In plaats van een kop thee schenken wij een goed glas wijn en gaan wij gezamenlijk aan de slag met heerlijke lekkernijen!

    Meer info ›
  8. Lekker ongezouten

    14-04-2017: Lekker ongezouten

    135,00

    18:30- 22:30 uur

    In Nederland eet het merendeel te veel zout door de aanbevolen maximum hoeveelheid van 6 gram per dag te overschrijden. Tijd om daar verandering in aan te brengen! In Librije’s Atelier laat onze chef-kok u graag kennismaken met zoutarme gerechten die zeker heel smaakvol zijn.

    Meer info ›
  9. Kaas, wijn en andere begeleiders

    14-04-2017: Kaas, wijn en andere begeleiders

    85,00

    13:00 - 15:00 uur

    Bourgondische genieters opgelet! Het draait deze middag om proeven, beleven en delen van ervaringen. Een brede selectie van verschillende kaastypen uit binnen- en buitenland passeert de revue, terwijl naast Port en andere wijnen bijvoorbeeld thee en bieren aan bod komen.



    Meer info ›
  10. Librije's zoetigheden

    29-04-2017: Librije's zoetigheden

    79,50

    11:30 - 15:00 uur

    In de wereld van De Librije zijn wij gek op zoetigheden; van prachtige desserts tot heerlijke friandises. Wat het zo bijzonder maakt, is de opbouw van de smaken en structuren. Het uiteindelijke plaatje is zeker net zo belangrijk, want het oog wil ook wat. En het verrassende is dat wat u ziet niet altijd is wat het lijkt. Kortom, ontdek tijdens deze workshop onze geheimen, want wij vertellen u onze tips & trucs!

    Meer info ›

Artikelen 1 tot 10 van 22 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren