Default welcome msg!

  1. Kaas, wijn en andere begeleiders

    16-06-2017: Kaas, wijn en andere begeleiders

    85,00

    13:00 - 15:00 uur

    Bourgondische genieters opgelet! Het draait deze middag om proeven, beleven en delen van ervaringen. Een brede selectie van verschillende kaastypen uit binnen- en buitenland passeert de revue, terwijl naast Port en andere wijnen bijvoorbeeld thee en bieren aan bod komen.



    Meer info ›
  2. 24-06-2017: 4-gangen koken

    24-06-2017: 4-gangen koken

    155,00

    18:30 - 22:30 uur
     
    Tijdens deze cursus kookt u een viergangen Librije-menu en geniet u van de door uzelf gemaakte gerechten.
    Meer info ›
  3. Lekker ongezouten

    01-07-2017: Lekker ongezouten

    135,00

    18:30- 22:30 uur

    In Nederland eet het merendeel te veel zout door de aanbevolen maximum hoeveelheid van 6 gram per dag te overschrijden. Tijd om daar verandering in aan te brengen! In Librije’s Atelier laat onze chef-kok u graag kennismaken met zoutarme gerechten die zeker heel smaakvol zijn.

    Meer info ›
  4. 01-07-2017: Librije's ontbijt

    01-07-2017: Librije's ontbijt

    55,00

    10:00 - 13:00 uur

    Uitgebreid ontbijten met familie en vrienden: in de wereld van De Librije maken wij er dagelijks een uitgebreide en unieke beleving van!

In Librije’s Atelier mag u de kunst van onze chef-kok afkijken en zelf een verrassend ontbijt bereiden.

    Meer info ›
  5. 14-07-2017: Koken met Kerels

    14-07-2017: Koken met Kerels

    127,50

    18:30 - 22:30 uur

    Bij Librije's Atelier vinden wij het tijd voor een stoere kookcursus voor echte kerels! Meer info ›
  6. 15-07-2017: 3-gangen koken

    15-07-2017: 3-gangen koken

    130,00

    18.30 - 22.30 uur

    Tijdens deze cursus kookt u een driegangen Librije-menu en geniet u van de door uzelf gemaakte gerechten.

    Meer info ›
  7. Big Green Egg Summer Experience

    15-08-2017: Big Green Egg Summer Experience

    125,00

    18:30 - 23:00 uur

    Als de warmere dagen weer in aantocht zijn, is niets fijner dan samen buiten zijn en koken. In Librije’s Atelier staat de Big Green Egg op u te wachten voor een eerste culinaire kennismaking.
     

    Meer info ›
  8. Plat- en rondvis

    18-08-2017: Vis

    130,00

    18:30 - 22:30 uur

    In de keuken van De Librije wordt gewerkt met veel verschillende soorten vis. Het bereiden van de diverse vissoorten is niet altijd even makkelijk.

    Meer info ›
  9. 26-08-2017: Drie gangen met Spices

    26-08-2017: Drie gangen met Spices

    115,00

    18:30 - 22:30 uur

    In de kookschool van Librije’s Atelier gaat u culinair aan de slag met het bereiden van een verrassend menu van drie gerechten, uiteraard voorzien van mooie specerijen uit de ‘Original Spices'-lijn van Jonnie Boer. De chef-kok van Librije's Atelier voorziet u daarbij tevens van handige tips voor de verschillende bereidingstechnieken die tijdens deze gangen worden toegepast.

    Meer info ›
  10. La Cucina Italia

    08-09-2017: La Cucina Italiana

    115,00

    18:30 - 22:30 uur 
     

    Tijdens deze workshop gaat u onder leiding van onze chef-kok vier heerlijke en typisch Italiaanse gerechten bereiden.

    Meer info ›

Artikelen 11 tot 20 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren