Default welcome msg!

  1. Sushi

    05-05-2017: Sushi & Sashimi

    130,00

    18:30 - 22:30 uur

    Tijdens deze workshop gaat u onder leiding van Arjan Siemerink, een van oorsprong Nederlandse kok en gespecialiseerd in de Japanse keuken, aan de slag met de technieken voor het bereiden van diverse soorten sushi.

    Meer info ›
  2. 06-05-2017: Librije's ontbijt

    06-05-2017: Librije's ontbijt

    55,00

    10:00 - 13:00 uur

    Uitgebreid ontbijten met familie en vrienden: in de wereld van De Librije maken wij er dagelijks een uitgebreide en unieke beleving van!

In Librije’s Atelier mag u de kunst van onze chef-kok afkijken en zelf een verrassend ontbijt bereiden.

    Meer info ›
  3. Ongehutste Pot 3

    06-05-2017: Ongehutste Pot 3

    130,00

    18:30- 22:30 uur

    Onder begeleiding van onze chef-kok gaat u samen met andere kookliefhebbers culinair aan de slag met een 3-gangen menu, samengesteld met gerechten uit het kookschrift van Librije's Atelier 'Ongehutste Pot 3' dat in juli is verschenen.

    Meer info ›
  4. Plat- en rondvis

    12-05-2017: Vis

    130,00

    18:30 - 22:30 uur

    In de keuken van De Librije wordt gewerkt met veel verschillende soorten vis. Het bereiden van de diverse vissoorten is niet altijd even makkelijk.

    Meer info ›
  5. 25-05-2017: Wijn proeven en wijn & spijs

    25-05-2017: Wijn proeven en wijn & spijs

    85,00

    13:30 - 15:30 uur

    Deze workshop bestaat uit twee delen. In het eerste deel ligt de nadruk op de basis van het wijnproeven. In het tweede gedeelte wordt er ingezoomd op de basis van het combineren van gerechten en wijnen.

    Meer info ›
  6. 27-05-2017: 4-gangen koken

    27-05-2017: 4-gangen koken

    155,00

    18:30 - 22:30 uur
     
    Tijdens deze cursus kookt u een viergangen Librije-menu en geniet u van de door uzelf gemaakte gerechten.
    Meer info ›
  7. La Cucina Italia

    16-06-2017: La Cucina Italiana

    115,00

    18:30 - 22:30 uur 
     

    Tijdens deze workshop gaat u onder leiding van onze chef-kok vier heerlijke en typisch Italiaanse gerechten bereiden.

    Meer info ›
  8. 17-06-2017: 3-gangen koken

    17-06-2017: 3-gangen koken

    130,00

    18.30 - 22.30 uur

    Tijdens deze cursus kookt u een driegangen Librije-menu en geniet u van de door uzelf gemaakte gerechten.

    Meer info ›
  9. Big Green Egg Summer Experience

    28-06-2017: Big Green Egg Summer Experience

    125,00

    18:30 - 23:00 uur

    Als de warmere dagen weer in aantocht zijn, is niets fijner dan samen buiten zijn en koken. In Librije’s Atelier staat de Big Green Egg op u te wachten voor een eerste culinaire kennismaking.
     

    Meer info ›
  10. 08-07-2017: Culinair Festijn

    08-07-2017: Culinair Festijn

    165,00

    18:00 - 23:00 uur

    Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met de combinatie van eten en wijn. Een waar 'Culinair Festijn'.

    Meer info ›

Artikelen 11 tot 20 van 22 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren