Default welcome msg!

  1. Passie voor Koken deel 1

    10-01-2018: Passie voor Koken - deel 1

    1.000,00

    Lestijden: 18:30 - 22:30 uur

    Echte liefhebbers van koken vinden het heerlijk om in de weer te zijn met nieuwe recepten, uitdagende ingrediënten en mooie producten. Wij willen uw kennis graag verbreden en gaan in deze tiendaagse cursus aan de slag met de basis van producten, ingrediënten, keukentechnieken en bereidingswijzen.

    Meer info ›
  2. 22-12-2017: 3-gangen koken

    22-12-2017: 3-gangen koken

    130,00

    18.30 - 22.30 uur

    Tijdens deze cursus kookt u een driegangen Librije-menu en geniet u van de door uzelf gemaakte gerechten.

    Meer info ›
  3. 15-12-2017: Koken met Kerels

    15-12-2017: Koken met Kerels

    127,50

    18:30 - 22:30 uur

    Bij Librije's Atelier vinden wij het tijd voor een stoere kookcursus voor echte kerels! Meer info ›
  4. 14-12-2017: Wijn proeven en wijn & spijs

    14-12-2017: Wijn proeven en wijn & spijs

    85,00

    13:30 - 15:30 uur

    Deze workshop bestaat uit twee delen. In het eerste deel ligt de nadruk op de basis van het wijnproeven. In het tweede gedeelte wordt er ingezoomd op de basis van het combineren van gerechten en wijnen.

    Meer info ›
  5. 02-12-2017: Moderne Japanse keuken & invloeden

    02-12-2017: Moderne Japanse keuken & invloeden

    125,00

    18:30 - 22:30 uur

    Tijdens deze workshop gaat u onder leiding van Arjan Siemerink, een van oorsprong Nederlandse kok en gespecialiseerd in de Japanse keuken, aan de slag met de vele technieken en authentieke bereidingen. Dit doen we in Izakaya oftewel shared dining.

    Meer info ›
  6. Plat- en rondvis

    01-12-2017: Vis

    130,00

    18:30 - 22:30 uur

    In de keuken van De Librije wordt gewerkt met veel verschillende soorten vis. Het bereiden van de diverse vissoorten is niet altijd even makkelijk.

    Meer info ›
  7. Big Green Egg Winter Experience

    30-11-2017: Big Green Egg Winter Experience

    125,00

    18:30 - 22:30 uur

    Hoe koud het buiten ook is, in Librije’s Atelier staat de Big Green Egg op u te wachten voor een eerste culinaire kennismaking. In onze Directeurstuin creëren wij een winterse sfeer, waarin u samen met andere kookliefhebbers onder het genot van een glas wijn en een warm vuurtje, de vele mogelijkheden van de Big Green Egg ontdekt.

    Meer info ›
  8. 25-11-2017: Culinair Festijn

    25-11-2017: Culinair Festijn

    165,00

    18:00 - 23:00 uur

    Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met de combinatie van eten en wijn. Een waar 'Culinair Festijn'.

    Meer info ›
  9. 11-11-2017: Librije's ontbijt

    11-11-2017: Librije's ontbijt

    55,00

    10:00 - 13:00 uur

    Uitgebreid ontbijten met familie en vrienden: in de wereld van De Librije maken wij er dagelijks een uitgebreide en unieke beleving van!

In Librije’s Atelier mag u de kunst van onze chef-kok afkijken en zelf een verrassend ontbijt bereiden.

    Meer info ›
  10. Vegetarische keuken

    04-11-2017: Vegetarische Keuken

    110,00

    11:30 - 15:30 uur

    Als u ook een groentefanaat bent, duik dan met ons het Atelier in. Gezamenlijk gaan wij in de weer met diverse groenten, kruiden en eetbare bloemen passende bij het seizoen!

    Meer info ›

Artikelen 1 tot 10 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van laag naar hoog sorteren