Default welcome msg!

  1. Plat- en rondvis

    01-12-2017: Vis

    130,00

    18:30 - 22:30 uur

    In de keuken van De Librije wordt gewerkt met veel verschillende soorten vis. Het bereiden van de diverse vissoorten is niet altijd even makkelijk.

    Meer info ›
  2. 09-12-2017: Wild!

    09-12-2017: Wild!

    130,00

    18:30 - 23:00 uur

    Tijdens deze stoere workshop, die niet alleen voor mannen is maar ook zeker voor de stoere vrouwen onder ons, krijgen wij van een echte jager uitleg over het schieten en slachten van wild.

    Meer info ›
  3. 14-12-2017: Wijn proeven en wijn & spijs

    14-12-2017: Wijn proeven en wijn & spijs

    85,00

    13:30 - 15:30 uur

    Deze workshop bestaat uit twee delen. In het eerste deel ligt de nadruk op de basis van het wijnproeven. In het tweede gedeelte wordt er ingezoomd op de basis van het combineren van gerechten en wijnen.

    Meer info ›
  4. 16-12-2017: 4-gangen koken

    16-12-2017: 4-gangen koken

    155,00

    18:30 - 22:30 uur
     
    Tijdens deze cursus kookt u een viergangen Librije-menu en geniet u van de door uzelf gemaakte gerechten.
    Meer info ›
  5. 22-12-2017: 3-gangen koken

    22-12-2017: 3-gangen koken

    130,00

    18.30 - 22.30 uur

    Tijdens deze cursus kookt u een driegangen Librije-menu en geniet u van de door uzelf gemaakte gerechten.

    Meer info ›
  6. 23-12-2017: Culinair Festijn

    23-12-2017: Culinair Festijn

    165,00

    18:00 - 23:00 uur

    Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met de combinatie van eten en wijn. Een waar 'Culinair Festijn'.

    Meer info ›
  7. 9-1-2018: Passie voor Koken - deel 2

    9-1-2018: Passie voor Koken - deel 2

    1.275,00

    Lestijden: 18:30 - 22:30 uur

    Van thuiskok naar ware professional! Wanneer u koken niet alleen voor de gezelligheid doet, maar ook daadwerkelijk meer kennis op wilt doen over producten, ingrediënten en de perfecte wijn- spijscombinaties, dan raden wij u ‘Passie voor Koken - deel 2' aan! 

    Meer info ›
  8. 13-01-2018: Librije's ontbijt

    13-01-2018: Librije's ontbijt

    55,00

    10:00 - 13:00 uur

    Uitgebreid ontbijten met familie en vrienden: in de wereld van De Librije maken wij er dagelijks een uitgebreide en unieke beleving van!

In Librije’s Atelier mag u de kunst van onze chef-kok afkijken en zelf een verrassend ontbijt bereiden.

    Meer info ›
  9. Big Green Egg Winter Experience

    17-01-2018: Big Green Egg Winter Experience

    125,00

    18:30 - 22:30 uur

    Hoe koud het buiten ook is, in Librije’s Atelier staat de Big Green Egg op u te wachten voor een eerste culinaire kennismaking. In onze Directeurstuin creëren wij een winterse sfeer, waarin u samen met andere kookliefhebbers onder het genot van een glas wijn en een warm vuurtje, de vele mogelijkheden van de Big Green Egg ontdekt.

    Meer info ›
  10. Passie voor Koken deel 1

    18-01-2018: Passie voor Koken - deel 1

    1.000,00

    Lestijden: 18:30 - 22:30 uur

    Echte liefhebbers van koken vinden het heerlijk om in de weer te zijn met nieuwe recepten, uitdagende ingrediënten en mooie producten. Wij willen uw kennis graag verbreden en gaan in deze tiendaagse cursus aan de slag met de basis van producten, ingrediënten, keukentechnieken en bereidingswijzen.

    Meer info ›

Artikelen 11 tot 20 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren